Nyhed
Header left
Header right

27-10-16 - Halloween Nyheder

Her kommer lidt updates omkring hvad der foregår på Cassan-fronten! Jeg og Erik Damgaard har præsteret at få Ude og Hjemme overbevist om, at de har sygeligt brug for vores humørstriber, Stride Strømme, så... nu kan du finde en stribe hver eneste uge. I hvert fald i det næste år tid! Det er vi sgu godt glade for!

Og hvis du ikke har bemærket det, så sniger den smukke amerikanske tradition, Halloween, sig forsigtigt ind på os. Derfor har jeg smidt Jayne og Dave op på en kost! For hvad skal man ellers bruge som transportmiddel, når man bliver jagtet af flyvende flagermus-græskar?!

Sidst, men ikke mindst, så går det forbløffende godt med Infection kapitel 6. Jeg har fået lavet mig en rigtig god rytme med ca. en times tegning hver eneste dag. Så jeg er godt tilfreds med tempoet. Jeg mangler ca. at rentegne 3 sider, og så er det ellers igang med at farvelægge. Skal vi sige det er færdigt engang i foråret 2017? Ååååhhhhhaaaaa! Nu har jeg noget at leve op til! Nå, det var alt for nu.. nu tager jeg til Tattoo & Beer festival i Frederikshavn. Skål!

-Cassan

Tilbage til Forside

Mail: casper@cassan.dk - Tlf.27 32 88 27

Top ↑